• Mine-block.com v6.0.0.4 destek sonu

Merhaba Ziyaretçi, üzülerek bildirmek isteriz ki forumumuzun teması artık destek almayacaktır, hata düzeltmeleri ve benzeri sorunlar için lütfen Site Sahibi ile görüşünüz.
Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

OFFLINE play.rabelsmc.net Reklam OYNA.RABELSMC.NET > 1.16.5 TÜRKİYENİN EN AKTİF SKYBLOCK SUNUCUSU > YENİLİKÇİ SİSTEMLERİYLE 13.02.2023 TARİHİNDE AÇILDI > +200 GERÇEK ONLİNE!!!

Bu konu şu tarihe kadar sabitlendi: 30 Nis 2023 16:42'de

batuhanacar

genç girişimci

Puanlar
550
Minecraft
Discord
batuhanacar#0001
Steam
batuhanacar
Sunucu Türü
SKYBLOCK
Sunucu IP adresi
play.rabelsmc.net
Sunucu Sürümü
1.16.5 - 1.19
1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

MİSYONUMUZ:
2021 Yılında Gazador Network adıyla başladık bu serüvene. Şimdi ise RabelsMC..
Çok fazla bir şey anlatmaya gerek yok, Skyblock Türkiye #1 sunucusu. Ve her zaman en iyisi olacağız saygılar ;)

KISACA RABELS:
Yüzlerce oyuncusuyla 13.02.2023 saat 21:00'da kapılarını tüm Türkiye piyasasına açtı. Çok yoğun ilgiler, aktiflikler için hepinize teşekkür ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için. C sunucusu S sunucu gram umrumuzda değil. Sunucularınızı boşalttık, oyuncularınız bizde :D

SEZON - KLAN SİSTEMİ:

RabelsMC çoğu sunucudan ayrı olarak kendi farkını göstererek siz oyuncularımıza güzel bir etkinlik düşündük ve gerçekleştiriyoruz. Sunucu açıldığı andan itibaren ilk sezon KREDİ vermek yerine direk TL verilecek kişinin tercihi üzerine. Klan turnuvaları olacak Metin2 oynayan arkadaşlar varsa dediğimi anlamıştır büyük - orta - küçük siklet tarzında para ödüllü turnuvalar olacaktır bunların bilgilendirilmesi de Discord üzerinden yapılacaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:

LewisLosa

Bir steve spawnlandı!
Puanlar
551
cok guzel cok profesyonel <3

Moderatör tarafında düzenlendi:

coolishbaran

Bir steve spawnlandı!
Puanlar
551
Selamlar,

Sunucunun aktif olarak oyuncusuyum. Sunucu çok güzel ve çok profesyonelce hazırlandığına şahit oldum. Sunucu, p2w karşıtıdır oynamanızı tavsiye ediyorum. İyi oyunlar ifinim

batuhanacar

genç girişimci

Puanlar
550
Minecraft
Discord
batuhanacar#0001
Steam
batuhanacar
cok gzel cok profesyonel <3
Selamlar,

Sunucunun aktif olarak oyuncusuyum. Sunucu çok güzel ve çok profesyonelce hazırlandığına şahit oldum. Sunucu, p2w karşıtıdır oynamanızı tavsiye ediyorum. İyi oyunlar ifinim
Çok güzel çok profesyonel<33
Batuss yapıyor bu sporu
Daha iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.
Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

batuhanacar

genç girişimci

Puanlar
550
Minecraft
Discord
batuhanacar#0001
Steam
batuhanacar