• Mine-block.com v6.0.0.4 destek sonu

Merhaba Ziyaretçi, üzülerek bildirmek isteriz ki forumumuzun teması artık destek almayacaktır, hata düzeltmeleri ve benzeri sorunlar için lütfen Site Sahibi ile görüşünüz.
Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

Hosting Tanıtımı RESTHOST Bilişim | Minimum fiyat, Maximum performans!

RestHost

Bir çalışma masası inşa edelim!
Puanlar
150
Web sitesi
resthost.net
RestHost2.png

RestHost Güvenilir Hosting Hizmeti

RestHost Bilişim, müşterilerine daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için alan adları ve hosting hizmetleri sağlamaktadır. Diğer hosting firmaları ile kıyaslandığında daha esnek bir yapı göstererek ihtiyaçlarınıza göre hizmet sunmak için sadece fiziksel, sanal ve bulut altyapısını kullanmaktadırlar. Sunucuları ise %99 kesintisiz çalışma garantisi sağlamaktadır.

RestHost Bilişim, müşterilerine sanal sunucu, özel sunucu, web hosting, web tasarım, alan adı ve oyun sunucusu hizmetleri sunarak Ryzen 9 5950X işlemcili Mikrotik+Cisco+Jinuper Firewall ve ComNet Secure Uplink korumalarından yararlanabilmektedir. Ayrıca Yurt içi 60Gbit, Yurt dışı 960Gbit koruma sunmaktadır.

1Gbps internet hatları sağlamasının yanı sıra 500Mbps altına düşmeme garantisini de veriyor. Amaçları doğrultusunda kendi imkan ve bilgilerini kullanarak en iyi koruma hizmetlerini ülkemizde en uygun fiyata sunmayı başarmaktır. DDoS koruması açısından web siteleri ve oyun sunucuları için %99 koruma konusunda oldukça başarılılar. Halihazırda bir oyun sunucunuz veya web siteniz varsa, bunu kesintisiz olarak sürdürebilmektedirler.

RestHost Bilişim ve Sağladığı Hizmetler

RestHost Bilişim her geçen gün altyapılarını güçlendirmeye devam ederken yeni proje ve de hizmetler de kendilerini geliştirmeye devam etmektedir. Sağladığı hizmetler arasında yer alan oyun sunucuları, hosting ve diğer hizmetleri kullanıcılarına sunmaktadır.

Neden RestHost Bilişim Tercih Edilmeli?

Geleneksel pazarlama yöntemleriyle karşılaştırıldığında dijital pazarlamanın avantajları giderek daha belirgin hale geldi. RestHost Bilişim, dijital dönüşüme başlama kararı almış veya mevcut varlığını geliştirmek isteyen firmaların tüm ihtiyaçlarını aynı çatı altında toplamayı başarmaktadır. Türkiye'nin en büyük İnternet sağlayıcısı Tier-3 World Standard olan COMNET veri merkezinde barındırılmakta ve hat kapasitesi Türkiye'deki tüm veri merkezlerinin toplamını aşmaktadır.
2 yıldır faaliyet gösteren bir firma olarak hem fiyat performans açısından hem sorunsuz koruma sağlaması açısından hem de ödeme otomasyonları ile minimum fiyatta maksimum performans sunmaktadır.

Discord: https://discord.gg/smeYq2yPQY
Web site: www.resthost.net
Mail: [email protected]

Son düzenleme:

DarthWader

#include <wader.h>
Puanlar
150
Web sitesi
cubelific.com
Verimerkezini övmenizden ilk başta hosting değilmiş gibi geldi. Kişisel yoruma gelirsek herhangi bir saldırı testi videonuz mevcut mu? Eklenirse güzel bir detay olur.
Bol kazançlar...

RestHost

Puanlar
150
Web sitesi
resthost.net
Verimerkezini övmenizden ilk başta hosting değilmiş gibi geldi. Kişisel yoruma gelirsek herhangi bir saldırı testi videonuz mevcut mu? Eklenirse güzel bir detay olur.
Bol kazançlar...
Merhaba,

Yazımızda, sıradan bir veri merkezinde barınmadığımız ve performans odaklı yatırım yaptığımız konusuna değinmek istedik. Yakında saldırı testi videolarımızı yükleyeceğiz. Yorumunuz ve önerileriniz için teşekkür eder, en yakın zamanda aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarla,

DarthWader

#include <wader.h>
Puanlar
150
Web sitesi
cubelific.com
Merhaba,

Yazımızda, sıradan bir veri merkezinde barınmadığımız ve performans odaklı yatırım yaptığımız konusuna değinmek istedik. Yakında saldırı testi videolarımızı yükleyeceğiz. Yorumunuz ve önerileriniz için teşekkür eder, en yakın zamanda aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarla,
Video geldiği zaman konuyu güncellerseniz incelemek isterim. İlgi alanlarıma girdiğinden dolayı yakından takip ediyorum. Aranıza yakın zamanda katılmam pek mümkün değil ama zaman neleri gösterir bilemeyiz...

RestHost

Puanlar
150
Web sitesi
resthost.net
Video geldiği zaman konuyu güncellerseniz incelemek isterim. İlgi alanlarıma girdiğinden dolayı yakından takip ediyorum. Aranıza yakın zamanda katılmam pek mümkün değil ama zaman neleri gösterir bilemeyiz...
Tabii ki, firma tanıtım videomuzu da ekledik.

Paravel_

Bir steve spawnlandı!

Puanlar
150
Minecraft
Olabilicek en iyi işlemciye sahipsiniz ve korumalarınız dikkatimi çekti. Yakın zamanda deneyimlemek isterim başarılar.

Berk

Demir cevheri gibi parlak, elmas gibi soğuk!

Puanlar
150
Minecraft
Discord
Berk#5313
Steam
Berk
Kaliteli bir firmaya benziyorsunuz başarılar yakın bir zamanda deneyimleyeceğim.:zumrut:

MrTugberk

Puanlar
150
Minecraft
Discord
Alraes#1111
Steam
MrAyberk
Bence böyle 1 gb ramli şeylerde gelebilir veya 512 mb gibi hani böyle vdsden 7/24 afk bırakanlar için

efeokten

Herzaman Daha İyisi İçin Uğraşıyor

Puanlar
150
Minecraft
Discord
EFE OKTEN#6160
Umarım başarılı olursunuz.

RestHost

Puanlar
150
Web sitesi
resthost.net
Bence böyle 1 gb ramli şeylerde gelebilir veya 512 mb gibi hani böyle vdsden 7/24 afk bırakanlar için
Merhaba @MrTugberk ,

Herkesinde bildiği gibi sunucularda kullanılan yaygın işletim sistemi Windows Server 2012, 2016 ve 2019 işletim sistemleri mevcuttur. Bu işletim sistemlerinin gerektirdiği sistem özellikleri yüksektir. X firmasında 2GB Ram, 2 CPU, 30GB Disk özellikli sunucularda bile donma yaşanırken bizim sunucularımızda hiç bir şekilde kasma, donma yaşanmamaktadır. 1GB Ramli bir sunucuda ise yaşanmayacağını mümkün kılamayız. Müşteri memnuniyetinden öte böyle bir duruma girişmek istemiyoruz. Minimum 2GB Ram, 2 CPU, 30GB Disk üzerinden devam ediyoruz. Daha fazla soru ve detay için discord adresimizi ziyaret edebilir ve/veya sitemiz üzerinden destek talebi oluşturabilirsiniz. Sağlıcakla kalın, iyi çalışmalar.

Aeria

Taş kazmanın gücü adına!

Puanlar
150
Web sitesi
elitecraft.xyz
Minecraft
Discord
Aeria#0402
Konuya baktığıma göre baya kaliteli işletim sistemi kullanıyorsunuz umarım deneyimleme şansı bulurum. Bu arada korumalarınızı bende merak ettim videosu gelince incelemek isterim.

RestHost

Puanlar
150
Web sitesi
resthost.net
Konuya baktığıma göre baya kaliteli işletim sistemi kullanıyorsunuz umarım deneyimleme şansı bulurum. Bu arada korumalarınızı bende merak ettim videosu gelince incelemek isterim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, korumamız hakkında gerekli videoları en yakın zamanda yüklemeye başlayacağız.

Laurech

FarousBilişim | İnternet Hizmetleri
Puanlar
150
Web sitesi
faroushosting.tk
Güzel görünüyor, yakında umarım güzel bir başarı elde edersiniz.

Roxev

Puanlar
150
Discord
Fergus#8146
Detaylı anlatım olmuş ama bir konu tasarımı iyi giderdi :)

Ekin_Beey

Şikilop

Puanlar
801
Minecraft
Discord
DigNa__#0001
KOnunuza tasarım ekleseniz görseller vs daha hoş durabilir başarılar.

RestHost

Puanlar
150
Web sitesi
resthost.net
Güzel görünüyor, yakında umarım güzel bir başarı elde edersiniz.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.

Detaylı anlatım olmuş ama bir konu tasarımı iyi giderdi :)
Anlatım biçiminde bir konu olsun istedik, değerli yorumunuz için teşekkürler.

Bayağı minimum fiyatmış he :D

14 GB RAM - Intel Xeon X5690 - 8 Çekirdek - 155 TL :D

Güncelleme gerekmiyor mu?
1637867290326.png

KOnunuza tasarım ekleseniz görseller vs daha hoş durabilir başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkürler, gerekli çalışmalarda bulunacağız.