• Mine-block.com v6.0.0.4 destek sonu

Merhaba Ziyaretçi, üzülerek bildirmek isteriz ki forumumuzun teması artık destek almayacaktır, hata düzeltmeleri ve benzeri sorunlar için lütfen Site Sahibi ile görüşünüz.
Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

[YENİ!] play.AstroMinecraft.xyz > Emek Skyblock > Survival 1.16.5 > Yeni Açıldı > Düşük Lag > Yeni Sistemler > +80 Online Rekor > Ve Daha fazlası..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arefshu

Parıldayan bir elmas göründü!

Puanlar
1,000
Minecraft
ASTRO MC

play.astrominecraft.xyz - 1.16.5
www.astrominecraft.xyz - discord.gg/daC2QtnxvD

Minecraft sunucumuzun içinde Emek Skyblock ve Survival oyunları mevcuttur,

Geliştirici ekibimiz sizlerin oyun zevkini en üst seviyeye taşımak için ellerinden geleni yapmaktadırlar.

Sunucumuz Şubat ayının başlarında açılmıştır, Skyblock modumuz ise 8 Nisan 2022 de açılmıştır.storygiris.jpgstoryekip.jpgstorygörseller.jpg15.png16.pngdownload.png4.png

Son düzenleme:

meeNS

Bir steve spawnlandı!
Puanlar
1
Oynarken keyif aldım. Günden Güne gelişen Zevkli bir sunucu Daha Yeni açılmasına gore 2Tane Oyun Modu Var ben Eglenerek Ve keyif alarak oynuyorum . Tavsiye ederim

Arefshu

Parıldayan bir elmas göründü!

Puanlar
1,000
Minecraft
Oynarken keyif aldım. Günden Güne gelişen Zevkli bir sunucu Daha Yeni açılmasına gore 2Tane Oyun Modu Var ben Eglenerek Ve keyif alarak oynuyorum . Tavsiye ederim
Teşekkürler.

BuckSho

Bir çalışma masası inşa edelim!
Puanlar
151
Umarım dahada geliştirip iyi bir yerlere gelirsin. Başarılar.

kaanymz

Demir cevheri gibi parlak, elmas gibi soğuk!
Puanlar
365
Merhaba @Arefshu, sunucunuzun aktif olmadığını gördüm, konuyu kilitleyip arşive alıyorum.
Konuyu tekrar aktif hale getirmek isterseniz lütfen konuyu rapor tuşuna basarak bildirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...