• Mine-block.com v6.0.0.4 destek sonu

Merhaba Ziyaretçi, üzülerek bildirmek isteriz ki forumumuzun teması artık destek almayacaktır, hata düzeltmeleri ve benzeri sorunlar için lütfen Site Sahibi ile görüşünüz.
Buraya 720x90 haftalık reklam verebilirsiniz, tıkla ve daha fazla bilgi edin

Paylaşım [YENILENDI!] Minecraft başlıkları nasıl yapılır?

kaanymz

Demir cevheri gibi parlak, elmas gibi soğuk!
Puanlar
365
b0c072fe9e7cacf.png@AbsolutelyKaan - b0c072fe9e7cacf.png@MrBrose_ - b0c072fe9e7cacf.png@patredenglish

Selam mine-block.com halkı!
Bugün sizler ile beraber Minecraft başlıkları nasıl yapılır onu öğreneceğiz, buradan MrBrose, Patred'e teşekkürlerimi sunarım, MrBrose sizlere Mine-Imator üstünden nasıl yapıldığını öğretecek ve FatPatato ise sizlere Illustrator üstünden nasıl yapıldığını öğretecek

MrBrose, Mine-Imator logo yapımı eğitimi

Video'yu sizlere kısa bir şekilde Türkçe olarak özetleyeceğim; Başlangıçta "Bu başlıkların nasıl yapıldığını merak mı ediyorsunuz? Gelin birlikte görelim" diye tercüme edilmiştir, Öncelikle "Mine-imator" adlı yazılımı indiriyoruz ve kurulumunu yapıyoruz kurulum bittikten sonra Yanuar Mohendra rumuzu ile ShinyGhastTear'ın yapmış oldu harf paketini indiriyoruz, indirme tamamlandıktan sonra indirilen zip dosyasına "Sağ tık" "Hepsini ayıkla" düğmelerine sırası ile basıyoruz ve sonra kurulumunu tamamladığınız "Mine-Imator" adlı yazılımı açıyoruz, devamını tercüme edemeyeceğim çünkü gerisi videoda anlatılmış takıldığınız bir yer olur ise ya MrBrose'un discord sunucusundan ve ya benim discord sunucumdan yardım alabilirsiniz.

FatPatato Illustrator eğitimi;

Son Söz

Buradan tekrardan MrBrose'a, FatPatato'ya ve Patred'e teşekkürlerimi sunarım, video Mine-Imator eğitim videosu MrBrose tarafından çekilmiştir, Illustrator eğitim videosu ise FatPatato tarafından çekilmiştir, Patred ise ekte belirtilen fontları tasarlamıştır, umarım bu konu sayesinde sizlere yardımcı olabilmişimdir, iyi günler iyi forumlar dilerim.

Bana destek olmak isterseniz konuya bir zümrüt bırakabilirsiniz :)
Psst bu arada konu altında CL697'in ve SzyszaDev düzenlediği metal kaplamayı bulabilirsin (Mine-Imator için),
Patred'nun fontları ekli öğelerde mevcuttur.

<-- Bir önceki konum (Profil fotoğrafı mı lazım o zaman konuya atla!)

Ekli dosyalar

• PatredFonts.txt
    845 bayt · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:

Spadde

Parıldayan bir elmas göründü!

Puanlar
501
Minecraft
Discord
Spadde#2170
Steam
https://steamcommunity.com/id/Spadde2/
Güzel bir paylaşım olmuş, teşekkür ederiz.

Furina

Manager of mine-block.com

Puanlar
551
Web sitesi
furina.network
Minecraft
Discord
Furina#0001
Yararlı bir konu olmuş, teşekkürler.

RelyCraft

Taş kazmanın gücü adına!